donderdag, maart 08, 2007

Tollen, cd-spelers en heel veel meer

Iedereen weet hoe leuk het is om iets (aan kinderen) te geven. Wij mochten afgelopen weken héél veel geven. Materieel en vooral ook immaterieel. Over dat laatste is al veel geschreven. Over het eerste nog niet zoveel. Terwijl het niet om weinig ging. Daarom hierbij even expliciet stil staan bij alle gulle gevers namens wie wij voor vele duizenden euro's aan materiaal mochten schenken. We willen iedereen die met geld of materiaal heeft bijdragen bedanken: het materiaal heeft een perfecte bestemming gevonden!

Van het ingezamelde geld hebben we hier in de stad veel kunnen kopen - waarmee we gelijk ook de plaatselijke economie ondersteunden. 14 cd-spelers, honderden ballen, tientallen honkbalknuppels, etc. Terug in Nederland zal ik een - lange - complete lijst van producten en sponsors op dit log te plaatsen, nu alvast één item van één sponsor in de spotlights:

Alle kinderen op alle projectscholen spelen inmiddels met tolletjes van de firma Schilte. Wim van Roekel, hartelijk dank namens deze kinderen!