donderdag, maart 01, 2007

Blijf een paar maanden!




"Ik heb mijn leerkrachten nooit eerder met leerlingen zien spelen" sprak een ontroerde schooldirecteur als reactie op de bewegingsonderwijsworkshop op haar school. "Blijf toch een paar maanden, want hier hebben we veel aan" gaf een collega van haar aan. Ellen en Femke, de twee Domstadstudenten die hier nog enkele maanden zullen blijven, zijn inmiddels al "volgeboekt".

Het was vandaag een bijzondere dag met 100% positieve reacties vanuit de scholen. Met lokale leerkrachten die dingen deden die ze nooit eerder hadden gedaan en daar zichtbaar van genoten. En natuurlijk weer honderden kinderen die een topdag beleefden met die rare leuke lui uit Belenda die al die grappige nieuwe dingen doen waar je ook nog eens veel van leert.

Ook erg prettig: vanuit Education International Oxfam worden de workshops ook erg gewaardeerd. We werden vanavond uitgenodigd voor diner met en bij Jerome Fernandez, waar we te horen kregen dat alle lessen en materialen op de juiste plek zijn, erg goed passen binnen het programma en dat we altijd welkom zijn en blijven op de scholen van EI Oxfam!

Hieronder weer een korte impressie...




1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Bericht voor Ellen
we hoorden van je vader dat je naar Atjeh bent. we wensen jou daar een leerzame en leuke tijd
maaj er wat van Groetjes uit Montfoort

9:07 p.m.  

Een reactie posten

<< Home